Videoconferència: dimecres, 15 de Desembre de 2021, de 09:00 a 12:00.

En el «Acte de cloenda XARXA de Càtedres de Transformació del Model Econòmic curs 2001» es van presentar les contribucions principals de cadascuna de les càtedres a la transformació del model econòmic i que es deriven dels estudis realitzats durant el curs 2021. Vam parlar sobre temes com : l’economia circular, la mobilitat, el tractament de la informació i la digitalització, la innovació social o la sostenibilitat. Temes diversos però indubtablement interrelacionats. Pensem, que aquest encreuament de diferents mirades sobre el reptes actuals del nostre model econòmic pot oferir una visió global i integrada del tema.

L’acte es va celebrarar en forma remota i va poder ser seguit en directe a través de la plataforma zoom. Podeu consultar els detalls, l’horari i les participacions de l’esdeveniment en el següent fullet.