El pròxim dilluns 19 d’octubre tindrà lloc un webinar dedicat a l’anàlisi de les cadenes de valor al mercat immobiliari, organitzat per la Càtedra de Transformació de Model Econòmic de la Universitat d’Alacant. El ponent, un expert de reconegut prestigi que col·labora amb les Nacions Unides des de REM (Real Estate Advisory Group, òrgan consultiu oficial d’UNECE), explicarà com es genera valor en el procés complet de concepció i desenvolupament d’un bé immobiliari i relacionarà la cadena de valor amb oportunitats de millorar la sostenibilitat del procés. El seminari dóna un enfocament ordenat del procés de generació de valor i com aquest pot adaptar-se als objectius sostenibles de la societat actual. El contingut contestarà a les preguntes següents:

  • Com es desenvolupa la cadena de valor i com el negoci immobiliari es pot veure
    afectat pel canvi climàtic?
  • Com està canviant la percepció del “consumidor immobiliari” per la consciència
    ambiental i com afecta el canvi a la cadena de valor?
  • Hi ha diferències segons les característiques de la regió?

El ponent Raúl García Rodríguez, té gran experiència internacional en el desenvolupament de projectes immobiliaris de gran escala i ha col·laborat amb governs i institucions públiques en diferents parts de món. El seu currículum és molt extens: és especialista en inversions sostenibles i desenvolupament urbà reconegut per les Nacions Unides i membre actiu de REM (Real Estate Advisory Board) de la UNECE. Ha estat membre assessor de diferents programes de la ONU (Smarter Cities 2015: Building a Sustainable Business and Financing PlaBuilding a Hyperconnected City Business modelsThe Roadmap to Urban Sustainability and Resilience). Ha estat també consultor en els projectes PHARE per municipis i membre del Economist Intelligence Unit (The Economist Group – London). La llista de les seues competències cobreix els àmbits de desenvolupament, gestió i finançament sostenible de projectes, i la seua experiència professional és molt àmplia.

La trobada es podrà seguir en directe per la plataforma Zoom i començarà a les 12 h amb una presentació i el seminari. Finalment, hi haurà un debat i un torn de preguntes. El webinar acabarà a les 13.15 h. La inscripció en l’esdeveniment serà gratuïta, tot i que obligatòria, i es realitzarà a través d’aquest enllaç.

La Càtedra de Transformació de l’Model Econòmic de la Universitat d’Alacant forma part de la Xarxa de Càtedres de Transformació de l’Model Econòmic de la Comunitat Valenciana, en la qual també participen les universitats de València, Politècnica de València, Jaume I i Miguel Hernández d’Elx.

Fuente: Xarxa Càtedres de Transformaci’o del Model Econòmic