La Càtedra de Transformació del Model Econòmic de la Universitat d’Alacant está treballant en la programació d’activitats de la tardor, amb un bon grapat de jornades, tallers i seminaris, que tindran lloc íntegrament en línia per les restriccions que imposa la pandèmia de la Covid-19. En aquest sentit, la Càtedra organitza un seminari el pròxim 19 d’octubre conjuntament amb CRREM (Carbon Risk Real Estate Monitor), sobre rehabilitació energètica. D’altra banda, participarà a les taules sobre urbanisme i sostenibilitat d’un Congrés d’Urbanisme programat per als dies 6 i 7 de novembre de 2020. A més, hi haurà també participació de la Càtedra a unes jornades sobre logística i cadenes de valor, així com a dos seminaris: un sobre mobilitat i cadenes d’aprovisionament i un altre sobre els efectes econòmics del lloguer temporal.

A banda d’aquestes activitats, la Càtedra continuarà amb el cicle de webinars encetat la primavera passada, amb dos esdevenuiments: el primer sobre els efectes de la pandèmia a l’habitatge en la Comunitat Valenciana i el desenvolupament urbà, programat per a l’11 de desembre, i un altre sobre les cadenes de valor internacionals en relació amb la Covid-19, amb data pendent de confirmació.

La Càtedra de la UA centra les seues tasques de treball i recerca en les infraestructures, la connectivitat i el desenvolupament urbà i territorial.

Fuente: Xarxa Càtedres de Transformació del Model Econòmic